Skip to content

Werkkleding

WERKKLEDING VAN VERSCHILLENDE TOPMERKEN

Werkkleding koop je bij een specialist. Werkkledinghuis in Groningen is zo’n specialist die niet alleen in Groningen, maar in het hele land werkkleding levert aan grote en kleine bedrijven en instellingen. Zo leveren wij vaak en veel werkkleding voor de bouw aan zzp-ers en kleine bedrijven in bouw. Ook verzorgen wij de werkkleding voor veel bedrijven in logistiek en transport, industrie en vele andere branches. Daarnaast leveren wij aan bedrijven met 100+ medewerkers, defensie, scholen en verenigingen. Kijk hier voor alle beroepskleding, gesorteerd per beroep. Wij werken uitsluitend met topmerken werkkleding en bouwkleding die voldoen aan de hoogste eisen en bekend staan om de goede pasvorm.

Voor ieder beroep gerelateerd aan bouw en industrie is er werkkleding op maat. Zo is er nagedacht over vele praktische en slimme oplossingen om het werk zo comfortabel mogelijk uit te voeren. Kijk in onze shop voor de juiste werkbroeken, overalls, werkjack of shirts.

ONS ASSORTIMENT BESTAAT ONDER ANDERE UIT

WERKJASSEN

OVERALLS

BODYWARMERS

WERKSHIRTS

POLOSHIRTS

WERKBROEKEN

BIJ TEACO KUNNEN WIJ U ADVISEREN EN WERKKLEDING UITZOEKEN DIE AANSLUIT BIJ UW WENSEN.

DE JUISTE WERKKLEDING VOOR IEDER BEROEP

Naast een uitstekende pasvorm is het belangrijk dat de kleding past bij uw branche en werkomgeving. Wij hebben kleding specifiek voor bouw, industrie, dienstverlening, wegenbouw, offshore en tal van andere branches waaronder horeca, sportscholen en personal trainers. Ieder beroep vraagt andere eigenschappen van werkkleding, daarom is het belangrijk dat u juist geïnformeerd wordt hierover.

BEDRIJFSKLEDING KOPEN VOOR EEN ZAKELIJK IMAGO

Onze bedrijfskleding kopen? T-shirts, poloshirts, sweaters alsook het functionele ondergoed is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen en uitstekend te combineren met de overige functionele werkkleding. De mooie uitstraling en de kwalitatief (zeer) goede shirts verhogen uw zakelijk imago. U staat er altijd netjes op als u bij klanten langsgaat.

BEKIJK ONS VOLLEDIGE ASSORTIMENT

Bekijk meer

ADRES

Kalmarweg 14-2
9723 JG Groningen

TELEFOON

(050) 5492668

E-MAILADRES

info@teaco.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag - vrijdag

09:30 - 17:00

SNEL NAVIGEREN

Werkkleding
Veiligheidskleding
Persoonlijke bescherming
Sportkleding

ONZE WEBSHOPS

Werkkledingshuis.nl

Erimashop.nl

Mascotshop.nl

KLANTENSERVICE

Over ons

FAQ