Skip to content

Sport kleding

SPORTKLEDING OM IN TE SPORTEN OF OM IN TE WERKEN

Bij TEACO werken wij voornamelijk, maar niet uitsluitend met het topmerk ERIMA. Erima sportkleding is kwalitatief zeer goede kleding die gebruikt wordt voor zeer uiteenlopende sporten, van volleybal tot jeu de boules en van voetbal tot dansscholen gebruiken het naar volle tevredenheid. Ook om in te werken is Erima sportkleding zeer geschikt. Fysiotherapiepraktijken en sportscholen cq personaltrainers behoren tot onze klantenkring.

SPORTKLEDING MOET VOORAL LEKKER ZITTEN

Sporten doe je voor je plezier en daarbij wil je niet gehinderd worden door niet goed zittende kleding. Erima sportkleding is ontwikkeld met een zeer goede pasvorm en gemaakt van functionele, vaak sneldrogende materialen. Hierdoor zul je extra plezier beleven aan het uitoefenen van jouw favoriete sport. Doordat de kleding sneldrogend en bijzonder licht is voelt de kleding als een tweede huid en kun je optimaal presteren onder alle omstandigheden.

ONS ASSORTIMENT BESTAAT ONDER ANDERE UIT

SPORTBROEKEN

TRAININGSPAKKEN

POLOSHIRTS

SOFTSHELL

SHIRTS

ACCESSOIRES

MOOIE SPORTKLEDING MET JUISTE UITSTRALING

Naast het feit dat Erima sportkleding lekker zit en gmaakt is van functionele en sneldrogende materialen, ziet de sportkleding van Erima er ook altijd mooi uit. De sportieve uitstraling en de fijne accenten zorgen er voor dat jij en jouw team er altijd mooi en sportief opstaan. Zowel voor tijdens de wedstrijden als de reis er naar toe heeft Erima mooie en lekker zittende kleding. Jouw team staat al met 1-0 voor als je allemaal in dezelfde presentatiepakken van Erima het sportpark of de sporthal binnenwandelt.

BEKIJK ONS VOLLEDIGE ASSORTIMENT

Bekijk meer

ADRES

Kalmarweg 14-2
9723 JG Groningen

TELEFOON

(050) 5492668

E-MAILADRES

info@teaco.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag - vrijdag

09:30 - 17:00

SNEL NAVIGEREN

Werkkleding
Veiligheidskleding
Persoonlijke bescherming
Sportkleding

ONZE WEBSHOPS

Werkkledingshuis.nl

Erimashop.nl

Mascotshop.nl

KLANTENSERVICE

Over ons

FAQ