Werkkledinghuis

Werkkleding, veiligheidskleding en PBM's

Naast deze corporate website van TEACO hebben wij nog een aantal specifieke websites. Zo kunt u voor de informatie en eventueel het bestellen van werkkleding, veiligheidskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsschoenen terecht op onze website www.werkkledinghuis.nl.

Op deze website staan onder andere alle producten van Mascot, Blaklader, Dassy, Indushirt, Tranemo en Port West kleding en Grisport en No Risk schoenen.

Door ons zorgvuldig uitgekozen pakket werk- en veiligheidskleding kunnen wij iedereen in de bouw, industrie en logistieke sector uitstekend bedienen. Wij hebben veel ervaring met het aankleden van werknemers in de genoemde sectoren. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u kleding draagt die én geschikt is voor uw beroep én een goede pasvorm heeft en dus lekker draagt én indien gewenst er ook nog eens modieus uitziet.

Naast onze website hebben wij ook een showroom in Groningen waar u uiteraard van harte welkom bent. In een persoonlijk gesprek kunnen we dan het juiste kledingpakket voor u samenstellen en heeft u de mogelijkheid om de producten in het echt te zien en te voelen.

Bent u benieuwd wat Teaco voor u kan betekenen?

Neem gerust contact op, wij staan u graag te woord.

Neem contact op

Socal Media

Bezoek adres

  • Kalmarweg 14-2
  • 9723 JG Groningen

Contact

  • T: 050-549 2668
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • F: 050-549 1829
  • Ga naar contact pagina »