Redbrick safety sneakers

op maandag, 09 december 2013. In PBM, Veiligheidsschoenen

Redbrick safety sneakers

De Redbrick safety sneakers zijn trendy en modieus. De schoenen voldoen aan de S3 norm en zijn daardoor geschikt voor alle werkzaamheden waar het dragen van veiligheidsschoenen verplicht is.

De veiligheidsschoenen zijn zowel in hoge als lage uitvoering verkrijgbaar en tevens zijn ze uitgevoerd in verschillende kleuren.

De eerste versie van de Redbrick safety sneakers is de lijn van de Granite en Smaragd. Deze schoen heeft een vlakke zool en is daardoor minder geschikt voor het werken op gladde en natte ondergrond. Door de vlakke zool is er dan weinig grip.

Redbrick

Bij de nieuwe lijn, bestaande uit de Jumper, Gravity, Skills en Smooth is niet alleen het uiterlijk veranderd, maar ook de zool. Door in de zool een hak te verwerken ontstaat er meer grip, met name ook als men op een ladder staat.

Redbrick

Ik kan uit eigen ervaring spreken als ik zeg dat de schoenen prettig lopen en uitstekend geschikt zijn om langdurig te dragen. De schoen oogt en loopt sportief en je zult vast en zeker complimenten krijgen over de mooie veiligheidsschoenen die je draagt. Uiteraard zijn de Redbrick safety sneakers verkrijgbaar bij Werkkledinghuis.nl.

Reacties (0)

Laat een reactie achter

Reageren als een bezoeker (niet ingelogd).

Socal Media

Bezoek adres

  • Kalmarweg 14-2
  • 9723 JG Groningen

Contact

  • T: 050-549 2668
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • F: 050-549 1829
  • Ga naar contact pagina »