Mascot

Mascot Multisafe Baar

Mascot Multisafe Baar

Mascot Multisafe Baar, antistatische, vlamvertragende en zuurbestendige overall. Verkrijgbaar in de kleuren donkermarine, korenblauw en donkerantraciet.

MASCOT Elvas Amerikaanse overall 06169-010

MASCOT Elvas Amerikaanse overall 06169-010

De Mascot Young Elvas is een functionele overall met drievoudig gestikte naden aan de broekspijpen en in het kruis. De verstelbare schouderbanden met korte sterke elastieken en kunststof gespen zorgen ervoor dat u de overall altijd prettig passend kunt maken.

MASCOT thermo ondergoed met Coolmax

MASCOT thermo ondergoed met Coolmax

Het Mascot thermo ondershirt Logrono en de Vigo thermo onderbroek vormen samen een uitstekende set thermo ondergoed. Doordat deze set gemaakt is van de combinatie 80% Coolmax polyester en 20% wol zijn zowel het thermoshirt als de thermobroek zweettransporterend en goed isolerend.

Coolmax®, toonaangevend in vochtregulatie

Coolmax®, toonaangevend in vochtregulatie

Coolmax® is toonagevend als het gaat om vochtregulatie. Mascot maakt gebruik van Coolmax® in kledingstukken die dicht op de huid gedragen worden, zoals onderkleding en sokken.

Bouwkleding, werkkleding voor in de bouw die tegen een stootje moet kunnen

Bouwkleding, werkkleding voor in de bouw die tegen een stootje moet kunnen

Bouwkleding moet tegen een stootje kunnen. Daarom heeft Mascot speciale kleding vervaardigd die voldoet aan de hoge eisen die gesteld worden aan kleding voor bouwvakkers.

Mascot heeft een complete lijn ontwikkeld met verschillende producten die de zware werkzaamheden aankunnen, de Mascot Hardwear lijn.

Cordura, zeer slijtvaste stof

Cordura, zeer slijtvaste stof

Slijtvaste kleding is extreem belangrijk als er hard gewerkt wordt. Met name de kniezakken, maar ook de spijkerzakken en duimstokzakken moeten tegen een stootje kunnen. Mascot verwerkt daarom op bepaalde plaatsen van de kleding Cordura om de slijtage tegen te gaan. Cordura is een zeer slijtvast product welke zeven keer sterker is dan bijvoorbeeld katoen. Door het gebruik van Cordura op de juiste plekken van de werkkleding zal de kleding dus aanmerkelijk langer meegaan!

Kevlar, bestand tegen insnijden

Op sommige delen is werkkleding extra aan slijtage onderhevig. Hier zijn extra verstevigingen gewenst om de levensduur van de werkkleding te verlengen. Mascot heeft daarom een aantal producten waarop op bepaalde plaatsen kevlar is aangebracht op kwetsbare plekken. Deze kwetsbare plekken zijn bijvoorbeeld kniestukken en de onderkant van de meshouder. Kevlar is een van de sterkste materialen als het gaat om snij- en slijtageweerstand en wordt ook gebruikt voor bijvoorbeeld kogelvrije vesten.

Pyropro® is MASCOTs antistatische, zuurbestendige en vlamvertragende stof

Pyropro® is MASCOTs antistatische, zuurbestendige en vlamvertragende stof

Pyropro® is MASCOTs antistatische, zuurbestendige en vlamvertragende stof, die gebruikt wordt voor de werkkleding uit de MASCOT® Multisafe-collectie. De vlamvertragende eigenschap is te danken aan de speciale chemische behandeling van de stof. Hierdoor wordt u ook beschermd tegen vlambogen en lasspatten. Kleding van deze stof is onder andere EN 531/EN ISO 11612 en EN 533/EN ISO 14116-gecertificeerd. PyroPro® is MASCOTs eigen merk.

<<  1 [2

Socal Media

Bezoek adres

  • Kalmarweg 14-2
  • 9723 JG Groningen

Contact

  • T: 050-549 2668
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • F: 050-549 1829
  • Ga naar contact pagina »