Mascot Torino, Palermo en Salerno, tweekleurige werkbroeken voor alle branches

op zondag, 10 november 2013. In Werkkleding , Mascot

Mascot Torino, Palermo en Salerno, tweekleurige werkbroeken voor alle branches

Als u voor uw bedrijf op zoek bent naar tijdloze werkkleding met een representatieve uitstraling dan is de Mascot Image collectie voor u uitstekend te gebruiken. Bij deze collectie heeft u veel keuze en de kleding is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties.

Uit onafhankelijke testen blijkt dat de Mascot Image collectie één van de meest solide collecties is die er op de markt verkrijgbaar zijn. Het is inmiddels gebleken dat stijl en functie uitstekend samen gaan in de Mascot Image collectie, vandaar dat de Image collectie de bekendste en meest verkochte Mascot collectie is.

Ik zal een aantal artikelen uit de Mascot image collectie onder de loep nemen.

In deze blogpost begin ik met een drietal werkbroeken, de Mascot Torino, Mascot Palermo en de Mascot Salerno. Beide eerstegenoemde broeken zijn twee identieke broeken, echter de stofkwaliteit verschilt. De Mascot Torino is gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. De Mascot Palermo daarentegen is vervaardigd uit 100% katoen. Het voordeel van een 100% katoenen werkbroek is dat er bij incidenteel lassen of flexen veiliger gewerkt kan worden. De 100% katoenen versie zal niet doorbranden of smeulen, de polyester katoenen versie zal zeer zeker brandwonden geven als deze gebruikt wordt bij lassen. Let er op: De Palermo is echter geen broek die geschikt is voor dagelijks gebruik als laskleding.

Beide broeken hebben drievoudig gestikte naden , achterzakken met versterking en kleppen met klittenbandsluiting, een dijbeenzak met klep en sluiting van klittenband en verstelbare kniezakken. In combinatie met de Mascot Grant kniestukken bied dit veel comfort bij het op de knieën zitten.

verstelbare kniezakken Mascot Torino

De Mascot Salerno is een vrijwel identieke broek als de Mascot Torino, met uitzondering van de verstelbare kniezakken. Deze broek is dus meer geschikt voor bijvoorbeeld chauffeurs of magazijnmedewerkers, terwijl de Mascot Torino uitstekend geschikt is voor bouwpersoneel.

Alle broeken zijn verkrijgbaar vanaf maat 42 tot en met 72. De Torino en Palermo zijn daarnaast ook nog verkrijgbaar in lengtematen. Dit betekent dat de pijpen met 8 cm zijn verlengd.

De Mascot Torino is verkrijgbaar in 10 verschillende kleurencombinaties, de Mascot Palermo in 3 combinaties en de Salerno slechts in 2 kleurencombinaties. De broeken zijn uitstekend te combineren met jassen, truien, polo's of t-shirts uit de Mascot Image lijn, maar ook met de shirts en sweaters van Indushirt.
Indushirt Kijk hier voor nog meer informatie over de Mascot Torino, Mascot Palermo of de Mascot Salerno

Mascot Torino, Mascot Salerno, Mascot Palermo Mascot Image

Ik zou het leuk vinden als u uw mening over de Mascot Image lijn hieronder geeft.

Reacties (0)

Laat een reactie achter

Reageren als een bezoeker (niet ingelogd).

Socal Media

Bezoek adres

  • Kalmarweg 14-2
  • 9723 JG Groningen

Contact

  • T: 050-549 2668
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • F: 050-549 1829
  • Ga naar contact pagina »