Mascot Lerida werkbroek, de broek met kevlar kniestukken

op donderdag, 05 december 2013. In Werkkleding , Mascot

Mascot Lerida werkbroek, de broek met kevlar kniestukken

De Mascot Lerida werkbroek is een van de topmodellen uit de Mascot collectie. Mascot is zeer sterk in het produceren van uitstekende werkbroeken. De Mascot Lerida is een exponent uit deze collectie.

Met zijn vele functionele details ziet de broek er niet alleen fantastisch uit, maar is het ook een werkbroek die op veel verschillende gebieden kan worden ingezet. Met name wanneer er zwaar werk verricht moet worden, waarbij de broek het zwaar te verduren krijgt, is de keuze voor de Mascot Lerida de juiste.

De broek heeft niet alleen een vererkte duimstokzak, reflectieeffecten en handige zakken met klep achterop en op het dijbeen, ook zijn er kniestukken cq kniezakken van kevlar. Door de kniestukken van kevlar zal de broek veel minder snel slijten bij werk waarbij u op de knieen zit.

Mascot Lerida werkbroek

De ergonomisch gevormde broekspijpen en de lage taille zorgt voor een uitstekende pasvorm en veel draagcomfort. De Mascot Lerida wordt veel ingezet in de bouw. Met name metselaars, timmerlieden, vloerleggers en schilders dragen deze broek.

Reacties (0)

Laat een reactie achter

Reageren als een bezoeker (niet ingelogd).

Socal Media

Bezoek adres

  • Kalmarweg 14-2
  • 9723 JG Groningen

Contact

  • T: 050-549 2668
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • F: 050-549 1829
  • Ga naar contact pagina »