Indushirt: Nieuwe kleuren in het assortiment

op maandag, 21 oktober 2013. In Werkkleding , Indushirt

Indushirt: Nieuwe kleuren in het assortiment

Indushirt t-shirts, poloshirts en polosweaters zijn kwalitatief zeer goed. De shirts en sweaters zijn industriëel wasbaar en zeer slijtvast.

Indushirt levert enkel t-shirts, poloshirts en polosweaters in 12 verschillende kleuren combinaties en 2 uni-kleuren. Zo zijn de shirts leverbaar in het effen zwart en effen marine en daarnaast in 10 kleurencombinaties, te weten: marine/korenblauw, marine/rood, marine/geel, marine/oranje, korenblauw/marine, rood/marine, lime/marine, zwart/rood, zwart/oranje en grijs/zwart.

Sinds februari 2013 heeft Indushirt 2 nieuwe kleurencombinaties toegevoegd aan het assortiment. De t-shirts, polo’s en polosweaters zullen dan ook leverbaar zijn in de kleuren wit/grijs, welke uitstekend passen bij alle schilderskleding.

Ook zal antraciet/zwart een nieuwe kleurencombinatie worden. De nieuwe combinatie past zeer goed bij alle kleuren grijs welke in de werkkleding veel gebruikt worden.

De kleding van Indushirt is van hoge kwaliteit en industriëel wasbaar. Door de focus te leggen op uitsluitend t-shirts, poloshirts en polosweaters heeft Indushirt een pakket kleding ontwikkeld in de meest gevraagde kleuren voor de werkkledingmarkt.

De t-shirts van 100% katoen hebben een ronde hals met een mooi afgewerkte boord in de hals.

De poloshirts en polosweaters zijn van 60% katoen en 40% polyester. Zowel het poloshirt als de polosweater heeft een inwendig borstzakje, afgewerkt met een boord van dezelfde kleur als de kraag.

Zowel het t-shirt, het poloshirt als de polosweater zijn uitstekend te bedrukken. Ook borduren is goed te doen, echter bij het t-shirt is het dan wel van belang dat het logo niet te massief is. Wanner het een volledig volgeborduurd logo is, zal dit op een t-shirt lastig te doen zijn.

Indien u op zoek bent naar t-shirts, poloshirts en polosweaters van uitstekende kwaliteit, adviseer ik Indushirt. De shirts zijn afzonderlijk verkrijgbaar, maar ook als set met aantrekkelijke korting.

indushirt-wit-grijs

Reacties (0)

Laat een reactie achter

Reageren als een bezoeker (niet ingelogd).

Socal Media

Bezoek adres

  • Kalmarweg 14-2
  • 9723 JG Groningen

Contact

  • T: 050-549 2668
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • F: 050-549 1829
  • Ga naar contact pagina »