Dassy Werkkleding staat voor kwaliteit

op zaterdag, 19 oktober 2013. In Werkkleding , Dassy

DASSY koppelt een hoog draagcomfort naadloos aan optimale functionaliteit en duurzame bescherming. De creaties zijn origineel en efficiënt. Alle gebruikte materialen worden aan hoge kwaliteitseisen onderworpen. DASSY is kwaliteit die het 'm doet!

COMFORT

DASSY-werkkledij is, van naaldje tot draadje, vakkundig ontworpen vanuit de specifieke werksituatie van de gebruiker. Precies daarom zit deze werkkledij comfortabel, onder alle omstandigheden en bij elke beweging. U werkt makkelijker en bent productiever: de kleren werken voor u!

FUNCTIONEEL

De DASSY-werkkledij voldoet aan de wensen van de vakman inzake veiligheid, bescherming, gebruiks- en onderhoudsgemak. Een gewone broek of één met meerdere zakken, een met kniebeschermers verstevigde broek of een fluorescerende jas, aan u de keuze. Welke Dassy werkbroek past bij u?

DESIGN

De DASSY-collectie combineert een tijdloos design met vernieuwende elementen. De ontwerpers zorgen er niet alleen voor dat u goed voor de dag komt, ze hebben ook bijzonder veel aandacht voor de praktische kant van de kleding.

Reacties (0)

Laat een reactie achter

Reageren als een bezoeker (niet ingelogd).

Socal Media

Bezoek adres

  • Kalmarweg 14-2
  • 9723 JG Groningen

Contact

  • T: 050-549 2668
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • F: 050-549 1829
  • Ga naar contact pagina »