Coolmax®, toonaangevend in vochtregulatie

op dinsdag, 22 oktober 2013. In Werkkleding , Mascot, Thermokleding

Coolmax®, toonaangevend in vochtregulatie

Coolmax® is toonagevend als het gaat om vochtregulatie. Mascot maakt gebruik van Coolmax® in kledingstukken die dicht op de huid gedragen worden, zoals onderkleding en sokken. Coolmax® neemt snel lichaamsvocht op en transporteert het vocht direct door naar de volgende kledinglaag. Hierdoor wordt voorkomen dat de huid vochtig aanvoelt.

Coolmax® is marktleider als het gaat om het regulieren van transpiratievocht, daarom heeft Mascot een aantal producten ontwikkeld waarin Coolmax® is verwerkt. Door het toevoegen van wol aan Coolmax® ontstaan er uitstekende isolerende eigenschappen, met behoud van de Coolmax® kenmerken. De combinatie van Coolmax® en wol zorgt bovendien voor een ongekend draagcomfort. Tevens zijn de producten gemakkelijk te wassen en sneldrogend.

Mascot gebruikt Coolmax® in hun stofkwaliteit 350 en 871. De stofkwaliteit 350 bestaat uit 100% Coolmax® polyester, de stofkwaliteit 871 bestaat uit 80% Coolmax® polyester en 20% wol.

Voorbeelden van Mascot producten met Coolmax zijn onder andere de Mascot Logrono thermoshirt en Mascot Vigo thermo onderbroek, het Mascot Kiruna thermoshirt, het Mascot Kalix thermoshirt, de Mascot Mora thermobroek en de Mascot Alta thermobroek.

Reacties (0)

Laat een reactie achter

Reageren als een bezoeker (niet ingelogd).

Socal Media

Bezoek adres

  • Kalmarweg 14-2
  • 9723 JG Groningen

Contact

  • T: 050-549 2668
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • F: 050-549 1829
  • Ga naar contact pagina »