Voetbaldagen

Hét Voetbalevenement in de meivakantie

Sinds 2008 organiseert TEACO/Master Sport&Promo onder de naam Univé Voetbaldagen een evenement in de meivakantie. Dit evenement vindt plaats op ongeveer 50 locaties waar gelijktijdig zo’n 2500 kinderen een fantastische voetbalweek genieten.

De organisatie van dit evenement is voort gekomen uit onze contacten met voetbalclubs in de regio en de wens van deze clubs om een leuk evenement in de meivakantie te kunnen aanbieden aan de leden.

Master Sport&Promo verzorgt voor de verenigingen de complete organisatie, trainingsclinics voor de trainers, benodigde kleding en materialen, inschrijving van de deelnemers en marketing . De vereniging wordt hierdoor minimaal belast en kan met weinig inspanning de eigen leden en de leden van omliggende verenigingen een leuk evenement aanbieden.

Wilt u meer informatie over de Voetbaldagen, neem dan contact met ons op of ga naar Univé Voetbaldagen.

Aan de Univé Voetbaldagen is tevens een goed doel gekoppeld. Zo doneert TEACO/Master Sport&Promo ieder jaar een fors bedrag aan KiKa. KiKa ondersteunt onderzoek naar kinderkanker en zorgt hierdoor indirect voor een grotere genezingskans van kinderen met kanker.

Onder ons motto “gezonde kinderen sporten voor zieke kinderen” doneren wij ieder jaar een bedrag per deelnemer aan KiKa.

KiKa

Bent u benieuwd wat Teaco voor u kan betekenen?

Neem gerust contact op, wij staan u graag te woord.

Neem contact op

Socal Media

Bezoek adres

  • Kalmarweg 14-2
  • 9723 JG Groningen

Contact

  • T: 050-549 2668
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • F: 050-549 1829
  • Ga naar contact pagina »